Nominate us for Rockbjörnens MySpace-pris!

18 Nov
Hello fakers!

We need your help. The annual Swedish music award Rockbjörnen is looking for nominees for the Rockbjörnen MySpace Award. To nominate us for this award, write a message to www.myspace.com/rockbjornensmyspacepris by clicking here. Type our MySpace-URL in the subject box, like this: myspace.com/thegenuinefakes, and write why you think we’re going to break through during next year. It’s that simple! We appreciate all your help, ’cause when they pick the twelve nominees they will take into account how many suggestions for each band/artist they got.

Rock on peeps,
Joey


Hej vänner!

Vi behöver er hjälp. Rockbjörnen kommer dela ut ett MySpace-pris och de letar efter band att nominera. Det är där ni kommer in – de behöver tips! Tipsa om oss såhär: Skicka ett meddelande till www.myspace.com/rockbjornensmyspacepris genom att klicka här. Skriv vår MySpace-URL i ämnesraden, såhär: myspace.com/thegenuinefakes, och berätta varför just vi kommer slå stenhårt nästa år. Så enkelt är det! När vi utser de 12 nominerade kommer de ta hänsyn till hur många som tipsat om varje band.

Tack på förhand!

// Joey

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: